Lean Black Belt boek

Lean Black Belt boek op het HBO

Deelnemers van de Lean Black Belt opleiding ontvangen gratis het boek “Lean Six Sigma voor het Hoger Onderwijs”. Dit boek hebben we gekozen, omdat het een goede koppeling heeft met de praktijk. In verschillende voorbeelden zie je hoe de stof in de praktijk is toegepast. Zo krijg je een goed beeld van alle tools en hoe die gebruikt worden.

Inhoud van het Lean Black Belt boekLean Black Belt boek

Het boek biedt een goede voorbereiding op het officiƫle examen, omdat alle stof aan bod komt. De lezer maakt op een laagdrempelige en praktische manier kennis met alle facetten van Lean. We vinden het boek daarom een ideale aanvulling op onze trainingen. Het boek wordt ook veel gebruikt op het HBO, zoals je op bovenstaande afbeelding kunt zien.

Een ander belangrijk voordeel is dat Six Sigma ook uitgebreid aan bod komt in het boek. Ook als je op dit moment geen Six Sigma opleiding volgt, kan het waardevol zijn om er wat achtergrondkennis over te hebben. Six Sigma wordt namelijk eenvoudig en praktisch uitgelegd in het boek met tal van voorbeelden en praktische toepassingen. En mocht je later alsnog willen upgraden naar Six Sigma dan heb je het boek alvast.

Over de auteurWillem Salentijn

Willem Salentijn heeft het boek geschreven op verzoek van de Haagse Hogeschool. Er was namelijk behoefte aan een Nederlandstalig boek dat Lean en Six Sigma op een laagdrempelige en toegankelijke manier behandelt. Salentijn is zeker in die missie geslaagd; het boek is leerzaam en leest snel. De auteur is ook Master Black Belt en helpt nog steeds allerlei organisaties om verbeteringen door te voeren met hulp van Lean en Six Sigma.

Bestel het boek

Volg je niet de Lean Black Belt opleiding, maar wil je wel graag het boek hebben? Dan kan je het boek zelf bestellen bij de volgende websites: