Lean Black Belt training

Lean Black belt opleiding

Na onze Lean Black Belt training ben jij in staat om complexe processen aan te pakken en te verbeteren. We houden de opleiding kleinschalig (maximaal 8 deelnemers) zodat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Je kan dus jouw eigen casus inbrengen en past de stof dus direct toe! Alle voordelen van onze opleiding op een rij:

  • Kleinschalige opleiding (max. 8 deelnemers) voor veel interactie en persoonlijke aandacht;
  • Docenten komen uit de praktijk en weten waar je tegen aan gaat lopen;
  • Je ontvangt een internationaal erkend certificaat als je slaag voor het examen;
  • De opleiding kost slechts € 2350,- (ex. BTW).

Schrijf je nu in of lees verder voor meer informatie.

Wat leer ik tijdens de Lean Black Belt training?

We gaan actief met de stof aan de slag. Dat betekent niet achterover leunen en kijken naar een Powerpoint, maar aan de slag met simulaties. Zo ervaar je hoe het is om zelf in een proces te zitten waar verspillingen voorkomen. Vervolgens ga je aan de slag om verspillingen te herkennen en uit het proces te halen. Op deze manier leer je niet alleen de stof toepassen, maar ervaar je ook hoe leuk het is om als medewerker met Lean aan de slag te gaan. Het geeft namelijk veel voldoening om samen te verbeteren en resultaat te boeken.

Een Black Belt leert om complexe processen te optimaliseren. Je herkent hoe verschillende processen op elkaar ingrijpen en kan daar op inspelen. Dit is een groot voordeel ten opzichte van de Green Belt die processen één voor één moet aanpakken. Een Black Belt is ook in staat om een cultuur van continu verbeteren neer te zetten. Dit is een cultuur waarin medewerkers actief meedenken om producten en processen te verbeteren.

Voor meer informatie over de Lean Black Belt training kan je ook onze gratis brochure aanvragen.

Lean Black Belt cursus

Praktische informatie

De Lean Black Belt training bestaat uit 5 cursusdagen. De cursusdata zijn te vinden in onze trainingskalender.

De opleiding kost € 2350,- (ex. BTW). Voor dit bedrag krijg je 5 verzorgde cursusdagen inclusief catering, een Nederlandstalig boek over Lean Six Sigma en een voucher voor het officiële examen. We bereiden je goed voor op het examen en leveren ook een oefenexamen zodat je weet wat je kan verwachten. Mocht je toch niet slagen voor het examen, dan kan je nog één keer gratis een herexamen doen.

Schrijf je in voor de Lean Black Belt opleiding!

Als je nog vragen hebt over de opleiding, praat dan eens met een van onze leeradviseurs. Zij hebben de opleiding ook gevolgd en beantwoorden graag jouw vragen. Neem contact op met leeradviseur@5st3ps.nl of bel naar 010-8468990.

Lean Black Belt training