Lean Black Belt zelfstudie

Lean Black Belt zelfstudie

Heb je geen tijd om een 5 cursusdagen te volgen? Geen zorgen. 5ST3PS heeft de oplossing: Lean Black Belt zelfstudie. Onze e-learning is zorgvuldig samengesteld en bestaat uit korte modules. Daardoor neem je de stof goed op en kan je de e-learning gemakkelijk tussendoor doen. De voordelen van onze e-learning op een rij:

  • Leren wanneer het jou uitkomt;
  • De e-learning is volledig Nederlandstalig;
  • Een internationaal erkend certificaat als je slaagt voor het examen;
  • Goedkope e-learning al voor € 1099,- (ex. BTW).

Schrijf je nu in!

Premium e-learning

Wil je naast de e-learning ook een persoonlijke coach en live Virtual Classrooms volgen? Dat kan met onze premium e-learning. Je kan jouw persoonlijke coach bellen of mailen voor vragen over de e-learning en de stof. De persoonlijke coach is een Master Black Belt met ruime praktijkervaring.

Ook kan je drie Virtual Classrooms volgen waarin een Master Black Belt de stof bespreekt en vragen beantwoordt. Een Virtual Classroom is een live online training van 4 uur lang. Je hebt live contact met de trainer en mede-cursisten. We houden de Virtual Classrooms kleinschalig (max. 8 deelnemers) zodat er voldoende ruimte is voor interactie.

Een premium Lean Black Belt e-learning volg je al voor € 1499,- (ex. BTW). Dit bedrag is inclusief de e-learning, een voucher voor het examen, drie Virtual Classrooms en een persoonlijke coach.

Zelfstudie Lean Black Belt

Lean Black Belt zelfstudie of toch een klassikale opleiding?

Zelfstudie is ideaal als je wilt leren op jouw eigen tempo en wanneer het jou uitkomt. Je kan elke dag een half uurtje doen of een middag vrij maken om aan de e-learning te werken. Leer jij vanuit kantoor, huis of onderweg? Je bepaalt het helemaal zelf. De e-learning is ook nog eens goedkoper dan de klassikale opleiding.

De klassikale opleiding is ideaal als je op vaste dagen een opleiding wilt volgen. Je volgt elke week één training in Rotterdam, Utrecht of online. Na 5 trainingen ben je klaar om het examen te maken. Voordeel van de klassikale opleiding is dat we gebruik maken van simulaties en voorbeelden uit de praktijk.

Bij beide lesvormen maak je na afloop het officiële examen. Het examen zit bij de prijs inbegrepen. Als je slaagt voor het examen ontvang je een internationaal erkend Lean certificaat. Wil je de overeenkomsten en verschillen zelf vergelijken? Vraag dan een gratis brochure aan.

Lean Black Belt e-learning