Lean Black Belt certificering

Lean Black Belt certificering

Om de kwaliteit van onze Lean Black Belt certificering te garanderen, wordt het officiële examen nagekeken door het International Lean Six Sigma Institute (ILLSI). Bij onze opleidingen krijg je een gratis voucher voor het examen zodat ook jij een certificaat kan behalen.

Wat is mijn Lean Black Belt certificaat waard?

Het Lean Black Belt certificaat toont aan dat jij Lean op Black Belt niveau beheerst. Het officiële CLSSC examen bestaat uit 5 open vragen. Om te slagen moet je 4 vragen 67 % goed beantwoorden en 1 vraag 50 % goed beantwoorden. Deze opzet van het examen garandeert dat alle geslaagden de stof op alle terreinen voldoende beheersen.

Certificaten van 5ST3PS worden internationaal erkend en verlopen niet. Dat komt doordat wij samenwerken met het ILLSI en gebruik maken  van het CLSSC examen. Als je een certificaat bij 5ST3PS hebt behaald, word je ook opgenomen in de database van ILLSI.

Accreditaties

5ST3PS is volledig geaccrediteerd voor Lean door Lean Competency System (LCS). Ook voor Six Sigma zijn we volledig geaccrediteerd en wel door The Council for Six Sigma Certification (CSSC). Deze accreditaties tonen aan dat wij voldoen aan de internationale standaarden op het gebied van Lean Black Belt certificering.

Het officiële examen toetst of de examenkandidaat de Body of Knowledge voldoende beheerst. Daarom besteden we hier tijdens onze opleidingen veel aandacht aan. Ook krijg je een oefenexamen zodat je weet wat je kan verwachten.

Reviews

Ben je nog niet overtuigd? Op vergelijkingswebsite Springest lees je reviews van oud-studenten. Je leest er hoe zij onze opleidingen hebben ervaren en hoe ze ons hebben beoordeeld. Daarnaast zul je er achter komen dat we niet alleen de best beoordeelde opleider zijn, maar ook de goedkoopste. Dat is mogelijk doordat we zelf ook erg Lean georganiseerd zijn.

Volg ook een Lean Black Belt training!

Of neem contact op met onze leeradviseur via leeradviseur@5st3ps.nl of 010-8468990.